Forums

The forums ran from 2008-2020 and are now closed and viewable here as an archive.

Home Forums Other Best practice for forwarding to a new domain

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #145229
  Nathan Gross
  Participant

  I own two domain names for my company. I’d like to properly forward one of the domains to the other.

  I’m currently using Redirect 301 via the htaccess file.

  I’m kind of curious how many people are visiting both domains though. Is there any reason why I shouldn’t use an html document to handle the forward (so I can track it)?

  <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="seconds;URL=the-other-url">
  
  #145231
  Manchester
  Participant

  Fotboll är inte bara om matchen och vem som vinner det, dock. Beviljas, är vårt team vinner central för aspekt för alla fotbollsälskare, men en annan viktig faktor är hur matchen är vunnen. Vem gör mål, när de gör det, använde den taktik som främjar ungefär målet och slutligen ser bollen träffade baksidan av internet som meteor. Absolut ingenting kan jämföras med att se ditt team överlista sina motståndare och värdering en oväntad eller tekniskt svårt mål, och alla anständiga TV redaktör kommer att ha förstånd att uppvisa dessa fotbollen belyser många gånger innan man går vidare to.People som har funnits innan en dagar av world wide web är sannolikt att ha i din ägo flera fotboll videoklipp (VHS-band) laddad med de mest effektiva regionerna i en säsong eller kopp, som hade varit den enda metoden att titta på Billiga fotbollströjor sverige igen på egen fritid. Lyckligtvis webben har nu uppnått det möjligt att titta på var och en av de senaste fotbolls höjdpunkter, tillsammans med gamla fotboll videor, om du så önskar.

  Detta öppnar för möjligheten att se höjdpunkterna från ligor som du inte annars skulle titta, unika eftersom du oftast inte är förtjust i någon särskild lag, eftersom liga eller som du helt enkelt inte kan avvara tid att observera dem. World wide web är fantastiskt eftersom du kan hitta ta hand bitar av nästan spelat varje match, oavsett om det är i den engelska Premier League eller spanska La Liga eller någon annan liga, blir det lätt att upptäcka både gamla och nya fotbolls videor epidermis höjdpunkter när du så eget tycke och smak mest populära lag för fan varor är inte alltid vad du kan förvänta dig. Fans som använder vissa städer har blivit lojalitet och pigg och kanske de är mycket troligt att bära den kultur av Billiga fotbollströjor bayern munich och pryda sig med Fotboll märkeskläder. Flera av de mer eftertraktade laget varor är att om Pittsburgh Steelers. Varor försäljning för Steelers steg kraftigt efter sin senaste seger på Superbowl.Other lag som säljer en hel del Fotboll merchandise inkluderar Seattle Seahawks, Gambling, NY Jets, Sverige björnar, Philadelphia Eagles, Green Bay Packers och S. fransisco 49ers. För att hitta en Fotboll lag merchandise kolla på nätet via Google eller Yahoo. Det finns Sverige Bears Merchandise erbjuds på eller via Manchester united fotbollströjor webbsida är hög även annan fotboll butiker som tillhandahåller officiell Sverige Bears merchandise. Från samlarobjekt till wearables, det finns flera presenter till julen 2006. Statistik visar att fläkten fascination Fotboll fotboll fortsätter att klättra. Närvaro vid faktiska Fotboll spel har ökat och mycket fler spel visas på teve. Vilket innebär fan-relaterade föremål såsom mössor, ansikten fläkt och headwigs kan vara närvarande vid spelen. Dela anden här julen som har ett stopp genom att en Fotboll handla online.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • The forum ‘Other’ is closed to new topics and replies.