Grow your CSS skills. Land your dream job.

I don’t know why! ! please help

  • xao
    # September 24, 2010 at 4:16 am

    In chris`s dynamic page.. i have a section of portfolio, here is my unfinished website http://www.xaodesigns.tk,
    but in the content aria I cannot activate a Jquery script at all :( I tried many scripts but non did the job!
    I have all the files in place: css`s, js`s…all of them are exactly where they had to be but if you see nothing it will happen when u click the img from folio section!
    Here is the code of my folio.html with :

    < !DOCTYPE html>


































    Different animations - 'fade', 'elastic' and 'none'


    example1

    example2

    example3







    ©2010 Xao Designs





    xao
    # September 24, 2010 at 5:07 am

    every content that goes in “guts” does not work, and if I try to put the script and html code below guts, it will not appear, do you have any solutions?

    # September 24, 2010 at 6:11 am

    Try using double quotes on the first section of the javascript links. I see you’ve used double with the second half, just be consistent. Try that and see what happens.

    xao
    # September 24, 2010 at 6:29 am

    nothing happened! :( , the js does not ignite the photos into a nice slide :(

    # September 24, 2010 at 11:51 am

    I could not get your site to load. In the meantime, did you change any of the names in the html?

    Olo
    # September 24, 2010 at 12:08 pm

    Why do you load Jquery twice?

    xao
    # September 25, 2010 at 12:41 am

    virtual : no, my computer was off, srry
    Olo: I have it ones now.

    xao
    # September 26, 2010 at 5:09 am

    I shutdown the dynamicpage.js and the gallery animation is working if I start the dynamicpage again ..the gallery will not work

    # February 26, 2011 at 11:08 am

    @xao
    Have you got the solution yet? I am having the same problem. I am using an accordion menu plugin and it is conflicting with dynamic page. Only one of them works at a time.

    # February 26, 2011 at 11:13 am

    @kashife
    paste your header.

    < !Doctype html>

    ...
    # March 29, 2012 at 11:51 am

    i too am having similar issues.

    i am using the awesome dynamicpage feature from chris. all of the pages being pulled to my index.html are thumbnail galleries which i want to launch fancybox with.

    i am able to view my slideshow directly on my page [as below]

    http://mother-heroic.com/test/hamilton/celebrity.html

    but when i try to view through the index.html page, fancybox fails to trigger and i am taken directly to the image.

    http://mother-heroic.com/test/hamilton/index.html#celebrity.html

    i am not sure what i am doing wrong. does fancybox and the dynamicpage scripts not play well together. or should i only be calling the scripts on one or the other? i’ve tried various versions with no success.

    any ideas?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

*May or may not contain any actual "CSS" or "Tricks".