Forums

Give help. Get help.

  • # August 22, 2009 at 7:31 pm

    I was trying to make a slide down login menu with CSS & Jquery everything was going very nice until i tested it in IE6 and Opera latest version a weird bug appeared when i click on client login and the form appears there is a big white gap between the form and the client login anchor tag and i don`t know what is it and how can i fix it ? also i need to know what causes it too , i tried using a reset and not using one the same is still there too (eric meyer`s reset).

    Code:
    < !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">




    welcome back





    forget your password ?

    client login



    # August 23, 2009 at 7:48 am

    Thanks , actually the meyer reset works but when i was cleaning it and deleteing some of the element i won`t use in my project i deleted the "m" from form accidentally . :)

    # August 24, 2009 at 8:46 pm

    i have another bug that i can`t figure how to solve it , background images is not showing in IE 7 only it works everywhere even in IE6 ?

    here is a demo of the page i`m making http://gabri.freehostia.com/Demo/ i`m talking about those dark blue cubes . every other single image is working in IE7 except those ?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

icon-anchoricon-closeicon-emailicon-linkicon-logo-staricon-menuicon-nav-guideicon-searchicon-staricon-tag