Forums

The forums ran from 2008-2020 and are now closed and viewable here as an archive.

Home Forums CSS [Solved] links to external sites not working

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #188270
    janburg
    Participant

    My nav-sub menu was showing up behind the gallery on my home page, so I gave it a z-index of 100 (same as the main nav bar) and gave the entry a z-index of -1. This worked to make my sub-nav visible, but now all the other links on the page do not work.

    Is there a way to make the gallery shortcode a position:relative with the z-index of -1 and not have the whole entry be -1? Do I set this up as a class?

    Or is there a better way of fixing my problem?

    I’m good at copying and pasting code, not so good at writing it, so any specific help will be greatly appreciated!

    http://jansite.wpengine.com/profile is the page with the most problems.

    #188272
    Paulie_D
    Member
    
    .entry {
    margin-bottom: 10px;
    margin-bottom: 1rem;
    padding: 10px 10px 14px;
    padding: 1rem 1rem 1.4rem;
    position: relative;
    /* z-index: -1; */ <=== remove this
    }
    
    #188276
    janburg
    Participant

    I made a class for the gallery that was position:relative and z-index=-1, that worked, my links are now all visible and linking, and the sub-nav menu floats over the gallery too.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • The forum ‘CSS’ is closed to new topics and replies.