Forums

The forums ran from 2008-2020 and are now closed and viewable here as an archive.

Home Forums CSS Couldn’t work my site on IE

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #38507
    parvathyvd
    Member

    .I am new here and I just started learning web development.I have created one sample site .It is working for all the browsers except IE.I don’t know what’s the reason.I just started writting seperate code for Ie but I think that also won’t work or my changes are not reflecting there.This is my site link.If anybody knows about this please do help me

    http://www.atlan.comze.com/

    In IE the first page is working properly but not the other ones.

    #104372
    Senff
    Participant

    Please define what’s not working properly, and in which version(s) of IE you’re seeing problems.

    A quick look at your code shows that it’s a bit messy. You have two doctypes, two HEAD tags, two BODY tags, etc. Clean this up first so that you have this structure:







    [...code...]





    [...markup code...]



    Important: no code before and after .

    What you have, is something like this:




    […code…]



    […code…]


    […code…]


    […code…]


    […code…]


    […code…]Once you have a cleaner/valid page, things may look/work a lot better. Good luck!

    #104419
    A_Bit_Annoying
    Participant

    Works fine in IE10.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • The forum ‘CSS’ is closed to new topics and replies.