Grow your CSS skills. Land your dream job.

Very Strange Reflow or site layout bug/issue

  • # January 25, 2013 at 8:38 pm

    I am at absolute wits end. I cannot figure out what is causing my [site](http://marshallford.me/) to “break”.

    Here’s the picture of what my site is supposed to look like… http://imgur.com/JpyokvQ,8KqY8Er#1

    And Here it is again, just a refresh later… http://imgur.com/JpyokvQ,8KqY8Er#0

    Notice my name/logo shifting to the right, the slashes are mixed into the text in the navigation, and my post title is extended passed the defined area.

    It is completely random. In between the refresh I made no edits to the site via the theme files or the WordPress front-end. I am using a layout and css from a previous static site, which I recently moved to WordPress (which is when I started noticing the issue). Could WP or PHP be causing this? I am very frustrated. I am having this issue on Chrome Windows 7. Thanks.

    # January 25, 2013 at 9:02 pm

    It looks perfect on my side. Nothing wrong with it.

    # January 26, 2013 at 1:33 am

    Strange, would you mind telling me your browser and OS?

    # January 26, 2013 at 4:01 am

    Works fine for me too. Safari 6.0.2, OS X 10.8.2.

    # January 26, 2013 at 2:21 pm

    Hmm, has anyone every had this issue before?

    # January 26, 2013 at 2:37 pm

    I’m having a similar issue in Google Chrome. apparently a bug or issue in the rendering engine used and i have yet to find a solution. Of course mine is initially loading corrupted and not a refresh… The code used is XHTML and styled in css.

    # January 26, 2013 at 6:52 pm

    I still am having issues, I cleared the cache and everything.

    # January 26, 2013 at 10:11 pm

    windows 7 chrome,latest version

    # January 27, 2013 at 6:42 am

    windows 7 chrome, latest version: Not seeing any issues either

    # January 31, 2013 at 7:00 pm

    Somewhat similar odd issue I posted on stackoverflow [here](http://stackoverflow.com/questions/14612490/odd-chrome-form-css-issue “”)

    I am on Windows XP, Chrome 24, and I have no issues with your site.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

*May or may not contain any actual "CSS" or "Tricks".