Grow your CSS skills. Land your dream job.

Flash Problem

  • # December 1, 2008 at 5:29 pm

    I don’t know if anyone knows anything about this but I thought I would ask anyway.

    I have a flash file that I am trying to embed in my page. Everything works fine in internet explorer (go figure) but in firefox the user must right click and click play for anything to happen.

    The example can be seen at http://www.jdhdevelopment.com/Game.php

    The embed code that I am using is as follows:

    Code:
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
    width="700"
    height="400"
    id="Game"
    align="middle"> width="700"
    height="400"
    id="Game"
    name="Game"
    AllowScriptAccess="sameDomain"
    allowfullscreen="false"
    type="application/x-shockwave-flash"
    loop="false"
    quality="high"
    bgcolor="#ffffff"
    align="middle"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
    />

    if there is anything else that would be helpful let me know.

    Thanks in advance.

    # December 1, 2008 at 9:48 pm

    Try adding the following

    Code:
    # December 2, 2008 at 1:03 pm

    Thanks for the tip blue642 but sadly it didn’t change anything.

    here is the new embed code.

    Code:
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
    width="700"
    height="400"
    id="Game"
    align="middle"> width="700"
    height="400"
    id="Game"
    name="Game"
    play="true"
    AllowScriptAccess="sameDomain"
    allowfullscreen="false"
    type="application/x-shockwave-flash"
    loop="false"
    quality="high"
    bgcolor="#ffffff"
    align="middle"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
    />

    Thanks for the help.

    # December 2, 2008 at 5:45 pm

    How about

    Code:
    autoPlay=”true”
    # December 3, 2008 at 11:37 am

    Thanks Toby, but still doesn’t work.

    In the following I tried capitalizing the a and the p and also using lower case as well.

    Code:
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
    width="700"
    height="400"
    id="Game"
    align="middle"> width="700"
    height="400"
    id="Game"
    name="Game"
    play="true"
    autoPlay="true"
    AllowScriptAccess="sameDomain"
    allowfullscreen="false"
    type="application/x-shockwave-flash"
    loop="false"
    quality="high"
    bgcolor="#ffffff"
    align="middle"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
    />
    # December 9, 2008 at 11:33 pm

    Hey everyone,

    Thanks for trying to help. I realize that this isn’t a flash forum and I can’t get all my answers here, but css problems and the like are really good here.

    Anyway, I was wondering if anyone knew of any good flash forums where I might go for some more help with this problem.

    Thank you.

    [*EDIT*] I will post the solution to the problem here if/when I get one. [*/EDIT*]

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

*May or may not contain any actual "CSS" or "Tricks".